Book now, pay later!

Elvebåt Safari Sommer 2023

KS15 Elvebåtsafari til den norske grensen ved Boris Gleb

Vi besøker Boris Gleb, ikonet i den norske grensehistorien. Du får et godt innblikk i den spennende kultur og historie som er knyttet til grenseområdet samt et besøk helt inntil grenselinjen. Vi serverer bær med krem og kaffe/te på vårt anlegg. Bar med alle rettigheter.

 

Pris: NOK 1.250 per person / NOK 500 Barn under 12

 

Start: Kl. 09:00 og 14:00 / Varighet: ca. 3 timer

KS16 Kongekrabbe Safari med Elvebåt til den norske grenselinjen ved Boris Gleb

Vi tar deg med på en helt unik opplevelse idet vi starter turen med å hente ferske kongekrabber fra våre krabbeteiner. Deretter setter vi kurs opp Pasvikelven, til den norske grensen ved Boris Gleb, selve ikonet i grensehistorie. Underveis forteller vi om de rike kulturhistoriske sider i denne delen av Norge. Du får bla. høre om Skoltesamenes historie, helgenprinsene Boris og Gleb og den hellige munken Trifon av Petchenga. Området har en vakker natur og et unikt plante-, fugle- og dyreliv og en ortodoks kirke med løk kupler som kan beskues fra grenselinjen. Ved vårt landanlegg tilbereder vi et herremåltid, bestående av kongekrabber, garnityr, vin, øl eller mineralvann, bær med krem til dessert, kaffe eller te. Etter måltidet er det anledning til å få kjøpt avec, suvenirer, etc. eller simpelthen bare sitte og nyte stillheten.

 

Pris: NOK 1.750 p.p. / NOK 875 for barn under 12 år

Start: Kl. 09:00, 14:00 og 18:00 / Varighet: ca. 3,5 timer

 

 

Program sommer, daglige turer fra 1. juni til 10. september.


Barents-Safari Kirkenes


Start: Fra småbåthavna i Kirkenes kl. 10:00 og kl. 14:00. Kl.18:00 og 21:00 for grupper (minimum 4 personer), på forespørsel. Vi henter våre gjester ved turistinformasjonen og på de lokale hoteller ca. 30 min. før avgang.

Bekledning: Vi låner ut redningsvester og vanntette, varme overtrekksdresser ved behov (kjølig, regn og ruskevær)