Book now, pay later!

Elvebåt Safari Sommer 2021

"HVOR NORGE KYSSER RUSSLAND"

KS15 Elvebåtsafari til den norsk-russiske grense ved Boris Gleb

Vi besøker Boris Gleb, ikonet i norsk/russisk grensehistorie. Du får et godt innblikk i den spennende kultur og historie som er knyttet til grenseområdet mot Russland, samt et besøk helt inntil grenselinjen. Vi serverer multer med krem og kaffe/te på vårt anlegg ved grenselinjen. Bar med alle rettigheter og mulighet for kjøp av souvenirer.

 

Pris: NOK 1.090 per person / NOK 500 Barn under 12

 

Start: Kl. 09:00 og 14:00 / Varighet: ca. 3 timer

KS16 Kongekrabbe Safari med Elvebåt til den russiske grenselinjen ved Boris Gleb

Vi tar deg med på en helt unik opplevelse idet vi starter turen med å hente ferske kongekrabber fra våre krabbeteiner. Deretter setter vi kurs opp Pasvikelven, til den russiske grense ved Boris Gleb, selve ikonet i norsk-russisk grensehistorie. Underveis forteller vi om de rike kulturhistoriske sider i denne delen av Norge. Du får bla. høre om Skoltesamenes historie, helgenprinsene Boris og Gleb og den hellige munken Trifon av Petchenga. Området har en vakker natur og et unikt plante-, fugle- og dyreliv og en russisk ortodoks kirke med løk kupler som kan beskues fra grenselinjen. Ved vårt landanlegg, 10 meter fra Russland, tilbereder vi et herremåltid, bestående av kongekrabber, garnityr, vin, øl eller mineralvann, multer med krem til dessert, kaffe eller te. Etter måltidet er det anledning til å få kjøpt avec, suvenirer, etc. eller simpelthen bare sitte og nyte stillheten. Mer enn 20.000 fornøyde gjester har reist med våre elvebåter, hittil!

 

Pris: NOK 1.650 p.p. / NOK 825 for barn under 12 år

Start: Kl. 09:00, 14:00 og 18:00 / Varighet: ca. 3,5 timer

 

Daglige turer fra 1. juni til 15. september, og så lenge været tillater det.

 

Program sommer, daglige turer fra 1. Juni til 15. September og så lenge været tillater det.


Barents-Safari Kirkenes


Start: Fra småbåthavna i Kirkenes kl. 10:00 og kl. 14:00. Kl.18:00 og 21:00 for grupper (minimum 4 personer), på forespørsel. Vi henter våre gjester ved turistinformasjonen og på de lokale hoteller ca. 30 min. før avgang.

Bekledning: Vi låner ut redningsvester og vanntette, varme overtrekksdresser ved behov (kjølig, regn og ruskevær)