Book now, pay later!

Quad Safari Sommer 2023

KS35 4-hjuls safari til den russiske grense

Vi besøker utsikts- og fotopunktet "Kjerringstupet" før vi legger kursen gjennom Kirkenes sentrum og til den russiske grense ved Skafferhullet. Herfra kan vi se den russiske bebyggelsen i Boris Gleb, norske og russiske vakttårn og en russisk-ortodoks kirke. Ved den offisielle grenseovergangen, Storskog tar vi en vel fortjent pause med kaffe/te og noe å bite i. Retur til Kirkenes går via Prestefjellet, hvor man kan se utsikten over Kirkenes og Varangerfjorden.

 

Pris: NOK 1.990,- p person (2 p per ATV) / NOK 2.500,- p person (1 p per ATV) 

 

Start: Kl. 09:00, 13:00 og 18:00 / Varighet: ca. 3 timer / Distanse: ca. 32 km

KS36 4-hjuls safari i Pasvikdalen

4-hjuls safari i den Sibirske taigaskogen er en flott opplevelse. Vi besøker et ekte bjørnehi  og Høyde-96, et utsiktspunkt hvorfra man kan se den russiske byen Nikel. Kaffe/te pause før vi fortsetter til Øvre Pasvik Nasjonalpark Senter på Svanvik. Svanhovd Miljøsenter, lokal kirke fra 1934, Utnes tollsted fra 1930-tallet og Pasvikelva som er grenseelv mot Russland.

 

Pris: NOK 2.490,- p person (2 p per ATV) / NOK 2.990,- p person (1 p per ATV)

 

Start: Kl. 14:00 / Varighet: ca. 5 timer / Distanse: ca. 52 km

KS37 4-hjuls safari i midnattsolen til Barentshavet

Vi besøker den offisielle grenseovergangen på Storskog og setter kursen østover, forbi Jarfjorden og over høyfjellsplatået, før vi ankommer den vakre Grense Jakobselv dalen. I dalen opplever vi russisk og norsk grensevakt. Du kommer så nær grensen til Russland som det er mulig! Ved stranden mot Barentshavet ligger Kong Oscar II kapell, bygd av stein i 1869, som grensevern mot Russland. Ved Barentshavet nyter vi kaffe og noe å bite i, før vi setter kursen hjemover.

 

Pris: NOK 2.490,- p person (2 p per ATV) / NOK 2.990,- p person (1 p per ATV)

 

Start: Kl. 20:00 / Varighet: ca. 5 timer / Distanse: ca. 58 km

Daglige turer fra 1. mai til 30. september


Barents-Safari Kirkenes


Utstyr: All nødvendig bekledning og sikkerhetsutstyr er inkludert. 

Vi henter deg på ditt oppholdssted i Kirkenes i god tid før start. Før kjøring gjennomgår vi våre sikkerhetsbestemmelser for å gjøre turen så sikker som mulig for alle deltakere. NB! Det er ikke vanskelig! Husk! Ta med førerkort for personbil!